Flyg till Australien

När du ska välja ditt flyg till Australien så tänk noga igenom både pris, stopptider och de olika avgångstiderna. Priserna kan variera rätt rejält och du gör klokt i att undersöka erbjudanden från flera olika flygbolag för att hitta det bästa alternativet för just din resa. Finnair flyger till olika destinationer i Australien flera gånger i veckan och även SAS, Air China och australiensiska Quantas Airways är alternativ värda att kolla upp innan bokning. Ofta blir det en kombination av olika flygbolag som passar bäst. Räkna med god marginal vid pauserna så att du inte missar nästa plan vid en eventuell försening.

Det finns flera olika sajter på nätet som hjälper dig att jämföra olika flygbolag och hitta den mest prisvärda resan till din utvalda destination.

Eftersom resan tar närmare ett dygn totalt så betyder det att du kommer att sova och äta flera måltider ombord på planet. Ange eventuell specialkost vid bokning. Det kan vara en fördel att resa hemifrån på eftermiddagen och ta en paus på kvällen i Helsingfors, Köpenhamn eller London för att sedan flyga nästa sträcka medan du sover. Landa lagom för en morgonpaus med kaffe och tandborstning i exempelvis Hong Kong eller Singapore och sedan är du redo för den sista etappen till Australien. Servicen ombord på dessa flygningar är god och du har tillgång till både mat, dryck och underhållning i form av tv eller film på egen skärm.

Oberoende av vilket flygbolag du väljer och vilka stopp du gör på vägen så kom ihåg att det är viktigt under långa flygningar att du reser dig upp och rör på dig emellanåt. Att sitta stilla för länge kan göra att ben och fötter svullnar upp och även att resten av kroppen stelnar till. Kom också ihåg att dricka vatten och ta eventuella mediciner i handbagaget.

www.soderhavsresor.se
Roadtrip med extra guldkant för finsmakare med förstklassigt boende, välkända...
www.soderhavsresor.se
Fiska i nationalparken Hinchinbrook Island, en orörd oas och en av Australiens artrikaste...
©2024 Australienresor