Forsränning i Australien
Forsränning i Australien

Resa i Australien

Det är enkelt att resa i Australien. I städerna kan du ta en taxi utan problem, men taxipriserna kan ibland regleras av särskilda stadszoner. För längre avstånd kan du flyga med inrikesflyg eller, betydligt billigare, hyra en bil och köra själv längs vackra Great Ocean Road eller Guldkusten. Trafikrytmen är lätt att hänga med i, kom bara ihåg att det är vänstertrafik! Du måste ha ett internationellt körkort och se till att du har de nödvändiga försäkringarna.

Det går även bra att åka tåg eller buss för en relativt billig penning. Fördelen med detta är att du kan fokusera på att njuta av utsikten, skapa nya bekantskaper eller kanske passa på att vila en stund medan du tar dig till nästa mål. Greyhound Australia erbjuder prisvärda åkpass med så kallad hop on/hop off -funktion. Detta är ett enkelt sätt att resa längre sträckor och greyhound-bussarna är både trygga och bekväma färdmedel.

Är du ute på Australiens landsbygd kan det vara trevligt att cykla, vandra eller rida en sväng i environgerna. Galoppera längs en strand i skymningen eller utmana din benstyrka i backig terräng! Det finns färdiga turer till häst och cykel kan du hyra för cirka 20 kronor om dagen.

www.soderhavsresor.se
Flugfiske i sagolik natur!
www.soderhavsresor.se
Roadtrip med extra guldkant för finsmakare med förstklassigt boende, välkända...
©2024 Australienresor